Tradicinis židinys, apie kurį taip ilgai svajojote, nebeteikia malonumo, kadangi pavargote nuo priežiūros darbų? Atsibodo valyti židinio stiklą ar pelenus? Galbūt vis dar labai norite turėti židinį namuose, tačiau dėl tam tikrų priežasčių nėra galimybės jį įsirengti? Turime Jums pasiūlymą.

Biožidiniai – atviros ugnies prietaisai, kuriems kaip kuras naudojamas bioetanolis. Tai puiki alternatyva tradiciniam židiniui dėl daugelio priežasčių. 

Biožidinio įrengimui nereikalingas kaminas ar dūmtraukis. Dėl šios priežasties prietaisas gali būti pastatomas ten, kur norite Jūs. Tai gali būti tiek svetainė, miegamasis ar Jūsų kiemo terasa.

Degimo metu naudojamas bioetanolis, kuris yra ekologiškas ir gamtai draugiškas. Ši medžiaga pagaminta iš augalinių medžiagų (grūdinių kultūrų kaip kviečiai, kukurūzai ir kt.). Degimo metu neskleidžiami dūmai.

Nesudėtingas biožidinių montavimas. Biožidiniai gali būti įmontuojami į baldus ar kuriama kaip atskira interjero detalė. Priešingai nei tradiciniai židiniai, kuriems reikalinga ne tik židinio kapsulė, bet ir kaminas bei apdaila.

Mažesnė kaina dėl paprastesnio montavimo. Biožidinį galima įsigyti nuo 600 iki 1500 eurų, kai tuo metu įsirengiant tradicinį židinį už šią pinigų sumą pavyks įsigyti tik paprastesnį židinio  ugniakurą.

Lengva priežiūra. Biožidiniams nereikalingas pastovus valymas. Galėsite pamiršti pajuodusio stiklo valymą, pelenų išnešimą, šiukšles nuo malkų.

Saugumas. Jūsų saugumas mums yra svarbiausias, dėl to ilgai analizavome įvairių gamintojų produkciją. Mūsų parduodami biožidiniai turi DIN 4734-1 ir EN 16647:2015 saugumo ir kokybės standartų sertifikatus. Vis dėlto svarbu laikytis montavimo ir naudojimo instrukcijos.

Ekonomiška liepsna. Siūlomi biožidiniai suvartoja tik 0,5 – 0,7 litro bioetanolio per valandą.

Taigi, kaip pagrindines priežastis galima įvardinti mažesnę kainą, ekonomiškumą, mobilumą, paprastesnę priežiūrą. Nenuostabu, jog dėl šių priežasčių biožidiniai interjere vis dažniau pakeičia tradicinius židinius.

IDĖJOS IR PAVYZDŽIAI

Prekė pridėta į mėgstamiausių sąrašą
Prekė pridėta palyginimui

Mūsų interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Slapukai padeda užtikrinti tinkamą tinklapio veikimą bei jo tobulinimą, todėl būtinieji slapukai (techniniai, funkciniai bei analitiniai) yra įdiegiami automatiškai. Siekiant individualizuoti jūsų naršymo patirtį bei pateikti pasiūlymus, kurie būtų aktualūs būtent Jums tinklapyje taip pat naudojami tiksliniai slapukai. Paspaudę „sutinku“ Jūs sutinkate su tikslinių slapukų įdiegimu ir naudojimu. Savo sutikimą galėsite atšaukti bet kuriuo metu, pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos - privatumo politikoje.